Wat we doen


Fondsenwerving voor projecten in de creatieve sectoren omvat het onderzoeken van financieringsstrategieën, het identificeren van de juiste financieringsopties, het schrijven van succesvolle applicaties en het opbouwen van lange termijnrelaties met fondsvertegenwoordigers. Dit is wat BECCA doet.

 
Creative Europe investeert tussen 2014 en 2020 € 1,46 miljard in Europese culturele en creatieve projecten.

Fundraising 1.jpg

Europese en publieke financiering

Elk jaar geeft de Europese Unie miljoenen euro's uit aan culturele en creatieve projecten. Ook nationale, regionale en lokale overheden hebben aanzienlijke fondsen voor kunst en cultuur.

Maar je moet weten waar te zoeken en hoe je hier kans op maakt.

BECCA is gespecialiseerd in het ondersteunen van zowel nieuwe als ervaren kunst- en cultuurorganisaties en initiatieven, om hun creatieve projecten financieel van de grond te krijgen en uit te voeren.

Zodra je financiering hebt ontvangen, werken we graag samen om ervoor te zorgen dat deze  behouden blijft en wordt uitgebreid.

 
 
BEECA Fundraising.jpg

Private financiering

De EU en andere overheden zijn niet de enige bronnen van financiering die beschikbaar zijn. Particuliere financiers zoals bijvoorbeeld de Robert Bosch stichting schenken jaarlijks miljoenen euro's aan culturele projecten.

BECCA kan je helpen de financieringsmogelijkheden via kunstmecenaat, crowdfunding, investeerders zoals banken of sociale leeninitiatieven te verkennen.
 

Neem contact met ons op om jouw financieringsopties in de particuliere sector te ontdekken.

Funding+theatre+in+Europe.jpg
BECCA Fundraising.jpg

BECCA Europe volgt alle ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving – zodat jij dat niet hoeft te doen.

 

Onderzoek and consultancy

De eerste stap in het vinden van de juiste financiering voor uw creatieve project is het onderzoeken van alle mogelijkheden. Dit is een tijdsintensief en ingewikkeld proces dat veel mensen met geweldige ideeën demotiveert.

Samenwerken met BECCA betekent het betreden van de Europese markt met de expertise om succesvol vooruitgang te boeken. We beginnen met het koppelen van jouw project aan de juiste financieringsprogramma's. Wanneer de projecten up and running zijn, geven we desgewenst cruciaal en tijdig advies over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Europees en nationaal, publiek en privaat financieringsbeleid, zodat uw projecten gefinancierd blijven.

We werken met specifieke projecten of op een doorlopende basis, en bieden consistent en uitgebreid inzicht  in het Europese financieringslandschap, zodat je nooit een kans mist die bij je past.